turisthotell

warning: Creating default object from empty value in /www/webvol19/6c/97y6ds04m0yxc9d/hotellstockholm.info/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.
Best Western Time Hotel
Best Western Time Hotel är ett fyrstjärnigt modernt hotell beläget i Vasastan nära Odenplan. Vanadisbadet och Hagaparken på promenadavstånd och hela Stockholm bli enkelt tillgängligt med de många bussar och tunnelbanetåg som passerar Odenplan.
Loginn Hotel
Loginn Hotell är ett charmigt och prisvärt hotell. Fartyget renoverades 2000 för att bli ett modernt och funktionellt hotell. Här kan du välja mellan enkel-, dubbel- eller trippelrum, eller varför inte pröva på att bo i matros-, styrmans- eller officershytter?
Hotel Hansson
Hotell Hansson ligger i ett hus från 1885 (redan då ett hotell) och du känner verkligen historiens vingslag när du träder in i entren. Samtidigt då finner du allt du väntar dig av ett modernt hotell i form av service och bekvämligheter.
Stureparkens gästvåning
På det lilla hotellet Stureparkens gästvåning finns fem enkelrum, tre dubbelrum och en lägenhet för dig som vill på centralt men personligt. Närmaste tunnelbanestation är Stadion och kommer du med bil finn goda parkeringsmöjligheter.
Lunda Pensionat
Från fönstren på pensionat Lunda har du utsikt över hela Stockholm och vill du njuta ännu mer går du upp på Skinnarviksberget strax intill och du har bokstavligen Stockholm vid dina fötter.
Hotell Anglais
Hotell Anglais ligger mitt i centrala Stockholm invid Humlegården och Stureplan. Inom bara nån minuts gångavstånd har du Stockholms bästa shopping och hetaste uteliv.
Amaranten
Hotel Amaranten på Kungsholmen är stort och kan erbjuda allt du önskar. Hotellet skräddarsydda rum för tjejer på resande fot, där allt från mofflig morgonrock till skönhetsprodukter från Estée Lauder ingår.
Hotel Bentleys
Bo billigt mitt på Drottninggatan! I ett rum på charmiga Hotel Bentlys har du aldrig långt till något. Beläget på mitt i Stockholm city tar du dig enkelt till kommunikationer, shopping, teatrar och restauranger.
Hotell Anno 1647
Hotell Anno 1647, ett lugnt hotell alldeles invid Slussen, där Södermalm möter Gamla stan. Med sitt centrala läge är det nära till shopping såväl på Söder som i Stockholms centrala delar.
Hotel Tegnerlunden
Från rummen på Hotell Tegnerlunden kan du njuta av grönskan samtidigt som du bor endast ett kvarter från Drottninggatan, Stockolms shoppinggata nr. 1 som kantas av stora och små butiker...
Prenumerera på innehåll