södermalm

warning: Creating default object from empty value in /www/webvol19/6c/97y6ds04m0yxc9d/hotellstockholm.info/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.
Loginn Hotel
Loginn Hotell är ett charmigt och prisvärt hotell. Fartyget renoverades 2000 för att bli ett modernt och funktionellt hotell. Här kan du välja mellan enkel-, dubbel- eller trippelrum, eller varför inte pröva på att bo i matros-, styrmans- eller officershytter?
Lunda Pensionat
Från fönstren på pensionat Lunda har du utsikt över hela Stockholm och vill du njuta ännu mer går du upp på Skinnarviksberget strax intill och du har bokstavligen Stockholm vid dina fötter.
Hotell Anno 1647
Hotell Anno 1647, ett lugnt hotell alldeles invid Slussen, där Södermalm möter Gamla stan. Med sitt centrala läge är det nära till shopping såväl på Söder som i Stockholms centrala delar.
Alexandra Hotel
Alexandra Hotel är ett prisvärt hotell beläget på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm. Det är inte långt till alla restauranger, barer, teatrar och affärer som söder har att erbjuda.
Hotell Rival
Hotell Rival är beläget vid Mariatorget på Södermalm i gamla biografen Rival. 99 rum med annorlunda och överaskande inredning. Hög standard på indredningen med exklusiva ...
Tre små rum
Stockholms minsta hotell! Namnet Tre Små Rum kommer av att hotellet endast hade just tre rum när det öppnande 1993. Nu har antalet rum ökat till sju stycken, men samma mysiga ...
Prenumerera på innehåll