Lunda Pensionat


Boka rum på Lunda Pensionat

Från fönstren på pensionat Lunda har du utsikt över hela Stockholm och vill du njuta ännu mer går du upp på Skinnarviksberget strax intill och du har bokstavligen Stockholm vid dina fötter.

På Pensionat Luna bor gästerna som hemma, med egen ingång och de som vill lagar sin egen mat – samtidigt finns tillgång till hotellservice som städning och frukostbuffé. Hotellet har också en vacker festvåning med bar och jacuzzi.

Hotellet ligger när Zinkensdamms tunnelbanestation, på några minuter är du mitt i city, men varför åka dit när du är på söder. Promenera istället längs Bännkyrkagatan, Bastugatan och Tavastgatan över Söders höjder och njut av de vackra miljöerna. Så småningom kommer du fram till Slussen och Götgatans folkliv. Här finns butiker, restauranger och barer för alla smaker.

Känner du dig som en riktig turist, vik av mot Gamla stan. Sugen på goda drinkar, ta Mariahissen upp till Gondolens bar. Behov av närhet till naturen, gå istället mot Hornstull och vidare mot Långholmen här kan du ta ett dopp om temperaturen tillåter. Om du är trädgårdsintresserad får du inte missa koloniområdet i Tantolunden om sommaren.

Priser: 595:- i enkel eller dubbelrum
Adress: Lundagatan 31, 117 27 Stockholm
Tel: 070-531 51 31

Boka rum på Lunda Pensionat