Loginn Hotel


Boka rum på Loginn Hotel

Vaknar du på hotellfartyget m/s kronprinsesse Märtha har du en av Stockholms absolut vackraste vyer framför dig. En vacker dag ligger Riddarfjärden spegelblank och Stadshusets kronor blänker. Du ser staden vakna till liv men ändå är det så lugnt nere på Södermälarstrand.

Loginn Hotell är ett charmigt och prisvärt hotell. Fartyget renoverades 2000 för att bli ett modernt och funktionellt hotell. Här kan du välja mellan enkel-, dubbel- eller trippelrum, eller varför inte pröva på att bo i matros-, styrmans- eller officershytter? För familjen på resa finns större rum och resebarnsäng finns att hyra (säg till vid bokning).

Alla hytterna har egen toalett och dusch. Frukost serveras i restaurang Ankarhaket, som också serverar lunch och middag alla dagar i veckan.

Från Södermälarstrand är det nära till Slussen, Gamla stan och det mysiga Söder. En lagom promenad från hotellet ligger Långholmen, en grön oas mitt i Stockholm. Här finns restaurang och caféer och på sommaren är det bara att hoppa i Mälarens svalkande vatten. Besöker du Stockholm på helgen ska du inte missa den spännande marknaden Street på Bergsundsstrand.

Priser: Enkelrum från 595 kr. Familjerum för upp till 5 personer för 1395 kr.
Adress: Södermälarstrand, kajplats 16
Tel: 08-442 44 20

Boka rum på Loginn Hotel