konferens

warning: Creating default object from empty value in /www/webvol19/6c/97y6ds04m0yxc9d/hotellstockholm.info/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.
Stallmästaregården
Stallmästaregården är Stockholms äldsta värdshus och charmerar med en unik blandning av det moderna och den historiska miljön med anor från 1600-talet. Stallmästaregårdens restaurang är känd för sin förträffliga mat och rekommenderades i Guide Michelin 2008 och i White Guide 2008.
Radisson Blu Royal Viking Hotel
Vill du bo centralt i Stockholm är Radisson Blu Royal Viking hotell det perfekta hotellet. Precis invid Centralstationen, Cityterminalen och Arlanda express blir det aldrig långt till något.
Hotell Birger Jarl
Det här är hotellet där du kan uppleva nutida svensk design. Beläget på Tulegatan är det bara ett stenkast från Stureplan och Sveavägen men ändå beläget i lunga kvarter.
Hotell Anglais
Hotell Anglais ligger mitt i centrala Stockholm invid Humlegården och Stureplan. Inom bara nån minuts gångavstånd har du Stockholms bästa shopping och hetaste uteliv.
Hotel Tegnerlunden
Från rummen på Hotell Tegnerlunden kan du njuta av grönskan samtidigt som du bor endast ett kvarter från Drottninggatan, Stockolms shoppinggata nr. 1 som kantas av stora och små butiker...
Adlon Hotel Stockholm
Mitt i centrala Stockholm, en minut från shopping, restauranger och Centralstationen och Arlanda Express ligger Adlon Hotel. Det privatägda hotellet är inrymt i ett hus från 1884 där gammalt och nytt samsas i en trivsam miljö.
Freys Hotel
Freys är hotellet där du väljer rum utifrån storlek, litet, medium eller ett med lite större svängrum. Rummen är trivsamt inredda och de större rummen har även pentry och balkong.
Kom Hotell
Kom Hotell är ett prisvärt och trevligt hotell med bra läge! Kom Hotell har 128 rum med stora sköna sängar. Det finns rum för barnfamiljen, allergiker, rökare, handikappade och hundägare...
Prenumerera på innehåll