Hotell Birger Jarl


Boka rum på Hotell Birger Jarl

Det här är hotellet där du kan uppleva nutida svensk design. Beläget på Tulegatan är det bara ett stenkast från Stureplan och Sveavägen men ändå beläget i lunga kvarter.

Hotellet har 235 rum i fem olika kategorier, från standardrum till sviter. Designerrummen är unikt inredda av 25 olika designers och möbelföretag. Till exempel har Jonas Bohlin inrett Vinbärssviten som fått sitt namn av bären som växer på balkongen utanför. Samtliga designerrum är utrustade med strykjärn, strykbräda och badrock. Rummen har också fri internetuppkoppling.

Det mest speciella på hotellet måste ändå vara rum 247 – det glömda rummet. Det är rummet som inte ville bli renoverat och därför ser ut exakt som det gjorde 1974.

Hotellet har egen matsal som är öppen för såväl frukost, lunch och middag. Hotellet har även en bar där du kan njuta av en specialkomponerad design-drink. Om du är av sportigare natur kan du även spendera din fritid i Hotellets gym.

Hotell Birger Jarl samarbetar med Hotel Tegnerlunden och har ett gemensamts stamgästprogram för dig som är en återkommande gäst. Samla din bonus och få speciella förmåner.

Priser: 790 kr till 1350 kr för enkelrum beroende på veckodag.
Adress: Tulegatan 8, Stockholm
Tel: 08-674 18 00

Boka rum på Hotell Birger Jarl