Hotel Tegnerlunden


Boka rum på Hotel Tegnerlunden

Från rummen på Hotell Tegnerlunden kan du njuta av grönskan samtidigt som du bor endast ett kvarter från Drottninggatan, Stockolms shoppinggata nr. 1 som kantas av stora och små butiker hela vägen till Gamla stan och slottet.

Rummen på Hotell Tegnerlunden är modernt inredda och även de mindre rummen finns arbetsbord, trådlöst Internet samt fåtölj med sidobord för att du ska känna dig som hemma.

Hotellet erbjuder konferensmöjligheter för mellan 10 och 50 deltagare, om det är sommar kan ni avsluta dagen med en bouleturnering i Tegnerlunden.

Vill du besöka Stockholm för en helg finns speciella erbjudanden och för golfaren finns under sommarmånaderna speciella golfpaket.

Det var i Tegnerlunden som Bo Vilhelm Olsson satt och kände sig ensam i inledningen av Mio min Mio, därför hittar du Astrid Lindgrens staty i parken. August Strindberg har stått modell för den större statyn i parken.

Hotell Tegnerlunden samarbetar med Hotel Birger Jarl och har ett gemensamts stamgästprogram för dig som är en återkommande gäst. Samla din bonus och få speciella förmåner.

Priser: 790 kr till 1350 kr för enkelrum beroende på veckodag.
Adress: Tegnerlunden 8, Stockholm
Tel: 08-545 455 50

Boka rum på Hotel Tegnerlunden