Hotel Hansson


Boka rum på Hotel Brunnenl

Hotell Hansson ligger i ett hus från 1885 (redan då ett hotell) och du känner verkligen historiens vingslag när du träder in i entren. Samtidigt då finner du allt du väntar dig av ett modernt hotell i form av service och bekvämligheter.

Rummen är ljusa, har högt i tak och trä- eller parkettgolv. Vissa av rummen har kakelugn. Varje rum är personligt inrett och alla har sin egen speciella känsla, gemensamt är att de har stora sköna sängar, skrivbord, fåtölj, tv, telefon, badrum med dusch och byxpress. Badrummen kan uppfattas som små och lite trånga.

Missa inte hotellets mysiga bar som är öppen mellan 12 och 22, perfekt att avsluta (eller påbörja) ett pass i Stockholms shopping- eller nöjesliv.

Hotellet ligger på Surbrunnsgatan, som en gång i tiden var i stadens utkanter, men nu centralt och nära till det mesta. Gångavstånd till Odenplan, Stureplan, T-Centralen och andra centrala punkter i Stockholm. Hotellet ligger granne med Norra Brunn där du fem kvällar i veckan kan se stå-upp-komik i världsklass (känt från tv).

Priser: Enkelrum från 1095:-, dubbelrum från 1295:- beroende på veckodag
Adress: Surbrunnsgatan 38, 113 48 Stockholm
Tel: 08-15 04 20

Boka rum på Hotel Brunnenl