city

warning: Creating default object from empty value in /www/webvol19/6c/97y6ds04m0yxc9d/hotellstockholm.info/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.
Radisson Blu Royal Viking Hotel
Vill du bo centralt i Stockholm är Radisson Blu Royal Viking hotell det perfekta hotellet. Precis invid Centralstationen, Cityterminalen och Arlanda express blir det aldrig långt till något.
Nordic Sea Hotel
Nordic Sea Hotel är redan ett klassiskt Stockholmshotell beläget precis vid Centralstation. Perfekt läge för Stockholms utbud av shopping, restauranger och nöjen såväl som för snabb transport till Arlanda med Arlanda Express.
Queens Hotel
Queen's Hotel har ett mycket centralt läge mitt på Drottninggatan. I hotellets omedelbara närhet finner du restauranger, cafeer, biografer, kollektivtrafik och Stockholms största utbud av shopping.
Hotel Bentleys
Bo billigt mitt på Drottninggatan! I ett rum på charmiga Hotel Bentlys har du aldrig långt till något. Beläget på mitt i Stockholm city tar du dig enkelt till kommunikationer, shopping, teatrar och restauranger.
Hotel Tegnerlunden
Från rummen på Hotell Tegnerlunden kan du njuta av grönskan samtidigt som du bor endast ett kvarter från Drottninggatan, Stockolms shoppinggata nr. 1 som kantas av stora och små butiker...
Adlon Hotel Stockholm
Mitt i centrala Stockholm, en minut från shopping, restauranger och Centralstationen och Arlanda Express ligger Adlon Hotel. Det privatägda hotellet är inrymt i ett hus från 1884 där gammalt och nytt samsas i en trivsam miljö.
Freys Hotel
Freys är hotellet där du väljer rum utifrån storlek, litet, medium eller ett med lite större svängrum. Rummen är trivsamt inredda och de större rummen har även pentry och balkong.
Rex Hotel
Rex Hotel är beläget på Luntmakargatan mitt i centrala Stockholm. I huset från 1866 finns atmosfären kvar i form av gamla tegelvalv och i rummen samsas det moderna med äldre detaljer.
Kom Hotell
Kom Hotell är ett prisvärt och trevligt hotell med bra läge! Kom Hotell har 128 rum med stora sköna sängar. Det finns rum för barnfamiljen, allergiker, rökare, handikappade och hundägare...
Prenumerera på innehåll