charmigt

warning: Creating default object from empty value in /www/webvol19/6c/97y6ds04m0yxc9d/hotellstockholm.info/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1364.
Stallmästaregården
Stallmästaregården är Stockholms äldsta värdshus och charmerar med en unik blandning av det moderna och den historiska miljön med anor från 1600-talet. Stallmästaregårdens restaurang är känd för sin förträffliga mat och rekommenderades i Guide Michelin 2008 och i White Guide 2008.
Queens Hotel
Queen's Hotel har ett mycket centralt läge mitt på Drottninggatan. I hotellets omedelbara närhet finner du restauranger, cafeer, biografer, kollektivtrafik och Stockholms största utbud av shopping.
Loginn Hotel
Loginn Hotell är ett charmigt och prisvärt hotell. Fartyget renoverades 2000 för att bli ett modernt och funktionellt hotell. Här kan du välja mellan enkel-, dubbel- eller trippelrum, eller varför inte pröva på att bo i matros-, styrmans- eller officershytter?
Hotel Hansson
Hotell Hansson ligger i ett hus från 1885 (redan då ett hotell) och du känner verkligen historiens vingslag när du träder in i entren. Samtidigt då finner du allt du väntar dig av ett modernt hotell i form av service och bekvämligheter.
Stureparkens gästvåning
På det lilla hotellet Stureparkens gästvåning finns fem enkelrum, tre dubbelrum och en lägenhet för dig som vill på centralt men personligt. Närmaste tunnelbanestation är Stadion och kommer du med bil finn goda parkeringsmöjligheter.
Prenumerera på innehåll