Adlon Hotel Stockholm


Boka rum på Adlon Hotel

Mitt i centrala Stockholm, en minut från shopping, restauranger och Centralstationen och Arlanda Express ligger Adlon Hotel. Det privatägda hotellet är inrymt i ett hus från 1884 där gammalt och nytt samsas i en trivsam miljö.

I rummen syns det att det är ett gammalt vackert hus och inget rum är riktigt det andra likt vad gäller form och storlek. Bekväma sängar och arbetsmöjligheter gör att du kommer känna dig som hemma vare sig om du är på besök för nytta eller nöje.

På hotellet serveras en riktig svensk frukostbuffé. För dig som vill koppla av på kvällen finns den trivsamma receptionen där du kan njuta av ett glas vin eller öl och lättare tilltugg. Om det är svårt att välja vilken av de hundratals restauranger som finns inom promenadavstånd du ska välja för middag hjälper personalen på hotellet dig gärna.

Väl mellan små enkelrum, dubbelrum eller en svit om du vill bo härligt rymligt. Alla rum har en funktionell arbetsplats med Internetuppkoppling (ingår i priset). Alla rum har också strykmöjligheter, hårtork och vattenkokare.

På hotellet finns även konferensmöjligheter för upp till 14 deltagare.

Missa inte...
Adlons telefonsamling som ordnas i samarbete med Sveriges Telehistoriska Samlarförening.

Priser: Från 800 kronor till 1800 kr för enkelrum beroende på veckodag.
Adress: Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Tel: 08-402 65 00

Boka rum på Adlon Hotel